SUPER DIESEL LEICHTLAUF 10W 40

Е делумно синтетичко, целогодишно, леснопроточно моторно масло развиено специјално за дизел мотори на патнички возила со или без турбо полнења и ладилници на воздух. Го штити моторот од абење, спречува формирање на црн талог и штеди гориво. Моментно подмачкување пр ладен старт. Синтетички состојки и специјално ускладени адитиви исполнуваат најнови барања на најмодерните мотори.

Специјално за модерни дизел мотори за патнички возила и турбодизел мотори. За долги интервали на замена на масло.

Oдобрувања:

  • ACEA B4
  • API CF

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MB 229.1
  • MB 229.3
  • Peugeot Citroen (PSA) B71 2300
  • Renault RN 0700
  • Renault RN 0710
  • VW 505 00
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Super Diesel Leichtlauf 10W-40 1434 1 l Canister plastic Booklet
Super Diesel Leichtlauf 10W-40 1435 5 l Canister plastic Booklet

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место