SUPER HD 15W 40

Е моторно масло за бензински и дизел мотори намеето за користење во текот на целата година. Одбраните основни масла и високото ниво на адитиви гарантираат оптимално подмачкување во нормални работни услови.

Универзално моторно масло за бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

  • API CD
  • API SF
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Super HD 15W-40 1899 5 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD 15W-40 1896 20 l Canister plastic D-GB
Super HD 15W-40 1898 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место