SUPER HD 20W 50

Е моторно масло за бензински и дизел мотори намеето за користење во текот на целата година. Одбраните основни масла и високото ниво на адитиви гарантираат оптимално подмачкување во нормални работни услови.

Универзално моторно масло за бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

  • API CD
  • API SF

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место