SUPER HD TURBO PLUS 15W 40

Е моторно масло за бензински и дизел мотори со или без турбополначи наменето за користење во текот на целата година. Одбраните основни масла со високо ниво на адитиви гарантира оптимално подмачкување во екстремни работни услови и во долги периоди помеѓу измени на масло.

Универзално моторно масло за дизел мотор (всисни дизел мотори и дизел мотори со турбополначи, со или без меѓуладилник). Посебно погодно за ситуации во кои доаѓа до подолги растојанија помеѓу промени на масло, како и за екстремни ислови на работа на моторот).

Oдобрувања:

  • API CD
  • API SF
  • MIL-L 2104 C
  • MIL-L 46152 B
Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Super HD Turbo Plus 15W-40 4735 1 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD Turbo Plus 15W-40 4736 5 l Canister plastic D-RUS-PL-H-RO-BIH-HR-SCG
Super HD Turbo Plus 15W-40 4739 60 l Drum sheet metal D-GB
Super HD Turbo Plus 15W-40 4738 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место