SYNTHOIL HIGH TECH 5W 40

Масло за штедење на енергија кое е дизајнирано за модерни мотори. Ја намалува потрошувачката на масло и гориво. Го подобрува оптималното подмачкување дури и во екстремни работни услови. Овој производ има исклучително стабилен широкоослонски вискозитет. Дава моментно подмачкување и при ладн палење, како и оптимален притисок на масло на сите работни брзини и при екстремни температури, придонесува за оптимална работа на моторот и го подобрува штитењето од трошење и абење, што пак го продолжува животниот век на моторот. Тестиран е на катализатори и турбо полначи.

Масло кое може да се користи во текот на целата година кај бензински и дизел мотори. Посебно е погодно за ситуации во кои доажа до подолги интервали на промена на масло како и за мотори кои работат под екстремни услови.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • BMW Longlife-98
 • MB 229.3
 • Porsche A40
 • VW 502 00
 • VW 505 00
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Synthoil High Tech 5W-40 1855 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1924 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 2194 4 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1915 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 1307 5 l Canister plastic D-F-I
Synthoil High Tech 5W-40 1856 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil High Tech 5W-40 1925 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil High Tech 5W-40 1308 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil High Tech 5W-40 1309 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil High Tech 5W-40 1311 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место