SYNTHOIL LONGTIME 0W 30

Висококвалитетно моторно масло за штедење на енергија. Се работи за комбинација на неконвенционални синтетички масла и напредна технологија на адитиви која гарантира масло со низок вискозитет, висока стабилност, масло кое спречува формирање на наслаги, намалува губитоци на енергија кои настанубваат како резултат на триење и придонесува за оптимална заштита од трошење и абење на моторот. Тестиран е на катализатори и турбополначи.

Масло кое може да се користи во текот на целата година во сите модерни бензински и дизел мотори со или без турбо полначи. Посебно е погодно за случаи во кои доаѓа до продолжени интервали на замена на масло, како и за мотори кои работат под екстремни услови.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • BMW Longlife-98
  • MB 229.3
  • VW 502 00
  • VW 505 00
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Synthoil Longtime 0W-30 8976 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Longtime 0W-30 7511 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Longtime 0W-30 8977 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Longtime 0W-30 1173 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Longtime 0W-30 1174 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Longtime 0W-30 1175 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место