SYNTHOIL LONGTIME PLUS 0W 30

Висококвалитетно моторно масло за заштеда на енергија. Го подобрува оптималното подмачкување и најбрзата можна дистрибуција на масло ширум моторот од неговото прво вртење (вртеж). Хо штити моторот од трошење, абење, и формирање наслаги.

Тестиран е на катализатори и турбополначи. Масло кое може да се користи во целата година, во бензински идизел мотори. Овозможува подолги периоди помежу редовни сервисни интервали.

Oдобрувања:

  • ACEA A1
  • ACEA A5
  • ACEA B1
  • ACEA B5
  • VW 503 00
  • VW 506 00
  • VW 506 01
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Synthoil Longtime Plus 0W-30 1150 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Longtime Plus 0W-30 1151 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место