SYNTHOIL RACE TECH GT1 10W-60

Придонесува за заштеда на енергија во екстремни услови, има широк спектар на вискозитет од 10W-60 HD и висока термална стабилност. Подмачкувањето е одржано и при екстремни температури. Моментно подмачкување во услови на студено палење со што значајно се подобрува заштитата од трошење и абење на моторот. Прилагодено на потребите и барањата на најновите генерации на мотори (повеќевентилск и со турбополначи).

.

Масло кое може да се користи во текот на целата година во спортски и други возила. Наменето е за бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

    • ACEA A3
    • ACEA B4
    • API SL

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Fiat 9.55535-H3
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 8908 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1943 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20911 1 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 7535 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 8909 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1944 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20912 5 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1392 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 20933 20 l Canister plastic JP
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1393 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1394 205 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Race Tech GT1 10W-60 1772 1000 l Container D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место