SYNTHOIL ENERGY 0W 40

Супер вискозитет за штедење на енергија. Ја подобрува брзата дистрибуција на масло низ целиот мотор. Предизвикува оптимално подмачкување на моторот од првото вртење на вратилото, а исто така придонесува и на значајно понизок степен на трошење и абење на моторот. Значајни заштеди во потрошувачката на гориво додека е моторот студен (во споредба со конвенционалните 15W-40-минерални масла) пораи понискиот отпор на триење кое е резултат на супер вискозитетот за штедење на енергија, моторот може да генерира повеќе сила а потрошувачката на масло е значајно пониска. Пружа оптимална чистота на моторот. Тестиран е на катализатори и турбополначи.

Посебно погодно за мотори од новата генерација. Масло кое може да се користи во текот на целата година, како и за подолги периоди помеѓу менување масло.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • API SM
  • BMW Longlife-98
  • Ford WSS-M2C 937-A
  • MB 229.3
  • Porsche A40
  • VW 502 00
  • VW 505 00
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Synthoil Energy 0W-40 9514 1 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 1922 1 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 20909 1 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 2451 4 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 7536 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 9515 5 l Canister plastic Booklet
Synthoil Energy 0W-40 1923 5 l Canister plastic D-RUS-UA
Synthoil Energy 0W-40 20910 5 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 1362 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Synthoil Energy 0W-40 20932 20 l Canister plastic JP
Synthoil Energy 0W-40 1363 60 l Drum sheet metal D-GB
Synthoil Energy 0W-40 1364 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место