TACKY LUBE SPRAY

Овој термо стабилен, леплив и нетоплив спреј има исклучително висок спектар на посебни својства. Откако неговиот солвент испарил остава тенок и исклучително леплив слоја на масти на површините на кои е нанесен. Има добра заштита против корозија, а отпорен е на жештина и ладна вода. Врвна заштита се постигнува само кога овој производ се користи сам. Има долготраен учинок, и исклучително добри пенетрациски својства.

 

Посебно подобен за сузбивање на бука и заштита од корозија на диск кочници. Се користи за превентива преку редовно подмачкување на делови на возилата како што се шарки, спојки, рачки, кваки итн

 

Kат бр : 4084

Употреба : Spray an appropriate amount of Tacky Lube Spray onto the cleaned parts to be treated.

Follow the relevant instructions of the vehicle manufacturer.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место