TAR REMOVER

Отстранувач на смола кој е особено ефикасен спој на солвенти за отстранување на смола и дамки од катран од моторните возила, кампери, моторцикли, велосипеди и алат итн. Не го оштетува авто лакот.

За отстранување на сите нечистотии како што се катран, асфалт, масни дамки, но и сите свежи дамки на боја итн. Може да се користи на сите возила. Да не се користи на поликарбонатски пластики или на акрилни стакла.

Кат бр : 1600

Употреба : Spray Tar Remover onto the places to be cleaned and leave to act for a short while. Wipe off with a cloth or sponge.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место