TCR Fast Oil Service, првиот LIQUI MOLY Сервис во Скопје

TCR Fast Oil and Tire Service, од Скопје (Улица Ацо Шопов 1080) е првиот официјален LIQUI MOLY Pro-Line Сервис во Скопје.

Компактниот сервис, дизајниран за брзи сервиси на одржување (промена на масло, адитиви, филтри и сопирачки), како и за замена и балансирање на пневматици (гуми), ја искористи кампањата на LIQUI MOLY Македонија и стана првиот официјален LIQUI MOLY Сервис во нашата земја.

Согласно договорот, TCR Fast Oil and Tire Service, се согласи да ги користи најдобрите моторни масла на пазарот од Германскиот производител LIQUI MOLY, а за возврат доби одлични услови за купување (дополнителен рабат и рок на плаќање).

Дополнително, партнерскиот сервис  е и првиот во низа, кој ја доби поддршката за “make-over”  (брендирање на инфраструктурата) со светлечки и рекламни панели дизанирани и изработени од тимот на LIQUI MOLY.

Од друга страна, луѓето од LIQUI MOLY сервисот континуирано додаваат фотографии од својата работа и употребата на премиум продуктите на LIQUI MOLY.

Партнерските сервиси, дел од мрежата на LIQUI MOLY, добиваат и друга поддршка (брендирана и заштитна облека, обука, тренинг, маркетинг идеи и асистенција).

Вашиот сервис на одржување, промена на масло и додавање на адитиви во TCR Fast Oil and Tire Service, можете да го закажете на тел. 078 332 736.