TELESCOPE-GUN POWERLINE

Телескопски пиштол за компримиран воздух со можност за подесување. Лесен за ракување. Во случај на прекин на работа доводот на материјал моментно се запира.

 

За лепливи маси и лепила од 290 – 310 ml.

Кат бр : 625

Пакување : 1 kom

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место