TIRE FITTING PASTE

За брзо и лесн монтирање и демонтирање на тркала. Дава искличително добри подмачкувачки својства. Не реагира на гума или метал. Спрчува лизгање на гумите како и нејзино поместување на тркалото. Го подобрува лежењето на гумата. Не е токсична и не предизвикува реакција на кожата. Економилна е.

За сите вообичаени комбинации на гуми и тркала на патнички возила, теретни возила, косилки за трева и мотортркала.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место