TIRE FITTING SPRAY

Спреј за монтажа на гуми кој спречува оштетување на гумите од разни врсти за време на монтажа, односно демонтажа. Спрејот за монтажа на гуми малку се троши,  овозможува брза работа, има одлични карактеристики на течење и лизгање па по монтажата спречува лизгање на гумите од тркалата. Лизгачкиот слој кој е на почетокот бел и служи при нанесување како индикатор и по кртко време станува проѕирен/ заради тоа не е потребно додатно чистење на гумите.

За едноставна монтажа/ демонтажа на гуми на сите возила како што се патнички возила, камиони, транспортери, моторцикли и земјоделски машини. Некои производители на гуми за монтажа/демонтажа на гумите со низок профил и ран флет гуми ги препорачуваат спрејовите од овој тип.

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место