TIRE REPAIR SPRAY

Ги затвара дупчињата на дупнати гуми и повторно ги полни со воздух. Се користи на сите видови гуми со или без вентил за воздух. Не може да се користи ако гумата е распарана, ако паднала од фелната или ако нејзиниот надворешен дел е распаран странично.

За сите врсти на моторни возила се до големина 215.

Кат бр: 3343

Употреба : 1. Remove the cause of the puncture (e.g. nail etc.). Move the tyre valve to half the height of the rim and release all of the air.
2. Shake bottle well. If cold, warm it up (vehicle heater). 3. Screw the connector onto the tyre valve.
4. Hold bottle vertically and spray the compete volume into the tyre.

Immediately drive at 10-15 k.p.h. so that the product can be optimally distributed around the tyre. Check the tyre pressure as soon as possible and find a repair shop.

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место