TOP TEC 4400 5W-30

Специјално развиено за Renault возила.

Високотехнолошко леснопроточно моторно масло од најновата генерација на база на синтетска технологија. Спречува создавање на непосакавуни наслаги и гарантира потполна сила на моторот. Го намалува згуснувањето  на маслото и врзување со чадта. Ја намалува потрошувачката на масло. Осигурува функционалност и се грижи за максимален век на траењето на филтерот за тврди дизел честички (DPF). Може да се употребува и кај возила на гас (CNG/LPG). Овозможува брзо подмачкување на моторите и турбополначите. Нуди висока сигурност на подмачкувањето и оптимална заштита од абење. Дури и кај долги интервали на промена на масло (до 30.000 km) гарантира максимална ефикасност

Целогодишно масло за бензински и дизел мотори како и за Common-Rail технологија. Посебно прикладен за возила со филтер за дизел честици (DPF). Тестиран на турбо полначи и катализатори.

Oдобрувања:

    • ACEA C4
    • Renault RN 0720

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

    • Fiat 9.55535-S4
    • MB 226.51
    • MB 229.51
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Top Tec 4400 5W-30 2319 1 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4400 5W-30 2322 5 l Canister plastic Booklet
Top Tec 4400 5W-30 3752 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec 4400 5W-30 3753 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec 4400 5W-30 3754 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место