TOP TEC 6200 0W-20

Масло препорачано за повеќе возила од марките –  Audi, Porsche, Seat, Škoda и VW. Да се користи само кај бензински и дизел мотори со филтер на честички кој бара од маслото да ги задоволува стандардите на VW 508 00/509 00 или стандардот на Porsche C20. Тестирано е за употреба со турбопоначи и катализатори.

 

 

 

Високо технолошко моторно масло со ниско триење базирано на синтетска технологија. Развиено е за барањата на Audi, Porsche, Seat, Škoda и VW. Пониската вискозност гарантира одлично однесување кај оперативноста старт-стоп, ја подобрува ефикасноста на моторот и намалува потрошувачка. Иновативната адитивна технологија гарантира одлична заштита од абење, импресивна чистота на моторот и подобра стабилност на оксидација. обезбедува екстремно долги интервали на замена на маслото (WIV итн.).

Oва LIQUI MOLY  масло се препорачува за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • ACEA C5
  • Porsche C20
  • VW 508 00
  • VW 509 00
Варијанти на производот

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место