TOP TEC ATF 1100

Е хидроулична течност на основа на НС базни масла и комбинација на модерни висококвалитетни додатоци за универзална примена. Погодно е за сервоуправувачи, рачни и автоматски преноси, хидроулични системи и помошни уреди. Овозможува правилна работа на хидроуличниот пренос под екстремни услови.

Погодно за автоматски и рачни преноси, сервоуреди, помошни уреди на лични и товарни возила како и во индустријата. За време на употребата држете се за препораките на производителот на возила.

Oдобрувањa:

 • Allison C4
 • Dexron III G
 • Dexron III H
 • Dexron TASA (Typ A/Suffix A)
 • Ford Mercon
 • MAN 339 Typ L1
 • MAN 339 Typ V1
 • MAN 339 Typ Z1
 • MB-Freigabe 236.1
 • Voith H55.6335.XX (G 607)
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14A
 • ZF TE-ML 17C

LIQUI MOLY го препорачува за :

 • Allison TES 389
 • Caterpillar TO-2
 • MB 236.6
 • Volvo 97341
 • ZF TE-ML 02F
 • ZF TE-ML 03D
 • ZF TE-ML 09
 • ZF TE-ML 11A
 • ZF TE-ML 11B
 • ZF TE-ML 14B
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Top Tec ATF 1100 3650 500 ml Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3651 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3668 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Top Tec ATF 1100 7626 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1100 20467 1 l Can plastic D-PL-H-RO-TR
Top Tec ATF 1100 21238 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1100 7627 4 l Canister plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1100 3652 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3653 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1100 3654 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1100 3655 205 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1100 3656 1000 l Bulk goods D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место