TOP TEC ATF 1300

TOP TEC ATF 1300 е хидроулична течност која може да се користи во уредите од постара генерација и се користи в автоматски или рачни менувачи, сервоуправувачи и сл. Овозможува голема сигурност и правилна работа, како и заштита од корозија и трошење.

Погодно за автоматски и рачни преноси, сервоуправувачи во патнички и помали товарни возила. Придржувајте се на препораките на производителот на возила.

Oдобрувања:

  • Ford ESW-M2C 33-F
  • Ford ESW-M2C 33-G

LIQUI MOLY го препорачува за :

  • Volvo 97330
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Top Tec ATF 1300 3691 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1300 3698 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1300 20613 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1300 3699 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место