TOP TEC ATF 1400

Масло за автоматски менувачи од најновата генерација на база на синтетичка технологија со екстремно висока резерва на сила. Спречува стварање на непосакувани наслаги и трајно ја задржува потполната сила на преносникот. Овозможува оптимално однесување при триење и гарантира одлична отпорност на стареење. Осигурува функционалност на агрегатот и овозможува максимален век на траење, успешно ги исполнува најстрогите барања на познатите производители на возила.

За CVT менувачи од најновата генерација со ланец или со тракциски ланци од челик. Испробано и докажано во Mercedes-Benz возилата од А и В класа, како и Ауди Мултитроник преносници. Потребно е да се обрне внимание на препораките на производителите на возилата, односно агрегати

Oдобрувања:

LIQUI MOLY го препорачува за :

 • Dodge CVTF+4
 • Dodge NS-2
 • Ford CVT23
 • Ford CVT30
 • Ford Mercon C
 • GM/Saturn DEX-CVT
 • Honda HCF2
 • Honda HMMF
 • Hyundai SP-CVT 1
 • Jeep CVTF+4
 • Jeep NS-2
 • Kia SP-CVT 1
 • MB 236.20
 • Mini Cooper (EZL 799)
 • Mitsubishi CVTF-J1
 • Mitsubishi CVTF-J4
 • Nissan CVT NS-2 Fluid
 • Nissan CVT NS-3 Fluid
 • Subaru E-CVT
 • Subaru High Torque CVTF
 • Subaru Lineartronic CV-30
 • Subaru Lineartronic CVTF
 • Subaru Lineartronic CVTF II
 • Subaru NS-2
 • Suzuki CVT Green1
 • Suzuki CVT Green2
 • Suzuki NS-2
 • Suzuki TC
 • Toyota CVTF FE
 • Toyota TC
 • VW G 052 180
 • VW G 052 516
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Top Tec ATF 1400 3662 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1400 3669 1 l Can plastic D-NL-F-GR-ARAB
Top Tec ATF 1400 8041 1 l Can plastic D-RUS-UA
Top Tec ATF 1400 21257 1 l Can plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Top Tec ATF 1400 3692 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1400 20614 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1400 3661 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место