TOP TEC ATF 1700

Полно синтетичко масло за автоматски менувачи со екстремно висока резерва на сила. Нуди висока техничка стабилнсот и со тоа овозможува оптимална отпорност на стареење. Осигурува максимална сила на преносникот. Одлична заштита од абење и добро однесување при триење. Дури и кај надолгите интервали на промена на масло гарантира максимална ефективност.

Развиено првенствено за автоматски менувачи во товарни возила, автобуси и транспортери. Делумно се користи во хидроуличните состави итн. Потребно е да се обрне внимание на прописите на производителот на возила односно агрегатот.

Odobrenja:

 • Allison C4
 • Voith H55.6336.XX (G 1363 alt)

 

LIQUI MOLY Preporučuje za :

 • MAN 339 Typ V2
 • MAN 339 Typ Z3
 • MB 236.81
 • ZF TE-ML 02F
 • ZF TE-ML 03D
 • ZF TE-ML 04D
 • ZF TE-ML 14C
 • ZF TE-ML 16M
 • ZF TE-ML 17C
 • ZF TE-ML 20C
Varijante proizvoda

 

Product Name SKU Bundle languages
Top Tec ATF 1700 3663 1 l Can plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1700 3695 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Top Tec ATF 1700 3671 60 l Drum sheet metal D-GB
Top Tec ATF 1700 3697 205 l Drum sheet metal D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место