TOURING HIGH TECH 10W

Наменско моторно масло со висок квалитет кое гарантира оптимални својства на подмачкување во сите работни услови. Ја подобрува функционалноста при палењето на сtудено.

Универзална употреба кај бензински и дизел мотори со или без турбо полначи.

Oдобрувања:

  • ACEA E2
  • API SG
  • API CF

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 270
  • MB 228.0
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech HD 10W 1249 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech HD 10W 1244 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech HD 10W 1247 60 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место