TOURING HIGH TECH 15W-40

Го штити моторот од трошење и корозија и го спречува формирањето на црн маслен талог. Го подобрува оптиалното подмачкување и долг работен век на моторот. Стабилно и отпорно на стареење, со стабилен вискозитет и голема отпорност на промена на температурата. Може да се меша со сите ХД видови на масла тестирано на катализатори и турбополначи.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето е за бензински и дизел мотори.

Oдобрувања:

 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • ACEA E2
 • API SL
 • API CG-4
 • Allison C4
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Caterpillar TO-2
 • Mack EO-L
 • MB 228.3
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
 • Peugeot Citroen (PSA) B71 2295
Варијанти на производот
Naziv Kat.br. Pakovanje
Touring High Tech 15W-40 8905 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 20669 1 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 15W-40 2911 4 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 1862 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 15W-40 20667 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 15W-40 1298 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 15W-40 1296 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech 15W-40 1240 205 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место