TOURING HIGH TECH 20W 20

Висококвалитетно масло за повеќенаменска примена. Дава оптимално подмачкување во сите услови. Има низок степен на испарување и одлична стабилност.

Повеќенаменска функција во бензински и дизел мотори со или без турбо полначи. Масло од оваа спецификација се користи како хидроулична течност во ретардери.

Oдобрувања:

  • ACEA E2
  • API CF
  • API SF

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 270
  • MB 228.0
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech 20W-20 6964 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 20W-20 6965 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech 20W-20 6966 60 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место