TOURING HIGH TECH 20W-50

Моторно масло од висок квалитет со оптимални својства на подмачкување во сите работни услови. Го унапредува сигурното работење и низок степен на трошење на моторот, посебно заради тенката маслена покривка која го намалува триењето.

Моторно масло кое може да се користи во текот на целата година. Универзална употреба кај бензински и дизел мотори со или без турбополначи.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E2
  • API SL
  • API CG-4
  • Allison C4
  • MIL-L 2104 E

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Caterpillar TO-2
  • MAN 271
  • MB 228.3
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech 20W-50 1250 1 l Canister plastic D-F-I
Touring High Tech 20W-50 20812 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 2568 4 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 20813 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech 20W-50 21250 5 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech 20W-50 1257 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech 20W-50 1254 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech 20W-50 1260 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место