TOURING HIGH TECH 30

Наменско моторно масло кое гарантира оптимални својства на подмачкување во сите работни услови. Ги подобрува својствата при студено палење.

Универзална употреба кај бензински и дизел мотори со или без турбо полначи

Oдобрувања:

  • ACEA E2
  • API SJ
  • API CF
  • API CF-

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 270
  • MB 228.0
  • Volvo VDS
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech HD 30 1265 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech HD 30 1267 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech HD 30 1263 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech HD 30 1269 205 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место