TOURING HIGH TECH DIESEL 15W-40

Загарантирана доверба, оптимална чистота на моторот, извонредна заштита од трошење или абење на моторот. Стабилно и отпорно на стареење, со стабилен вискозитет. Одлични својства кај студен старт. Овој производ е наманет за универзална употреба.

Mоторно масло кое може да се користи во текот на целата година, наменето за всисни дизел мотори и мотори со турбополнење. Посебно подобно за екстремни услови на работа на моторот.

Oдобрувањa:

 • ACEA B4
 • ACEA E2
 • API CG-4
 • Allison C4
 • MAN M 3275-1
 • Volvo VDS

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Caterpillar TO-2
 • Mack EO-L
 • MB 228.3
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1070 1 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1864 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1071 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1072 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Diesel Special Oil 15W-40 1075 205 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место