TOURING HIGH TECH HD 40

Наменско моторно масло со висок квалитет кое гарантира оптимални својсѕвва на подмачкувања во сите работни услови. Низок с тепен на губиток заради испарување. Осклучително квалитетниот маслен филтер овозможува врвно подмачкување.

Универзална употреба кај бензински и дизел мотори со или без турбо полначи.

Oдобрувања:

  • API SG
  • API CF

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • MAN 270
  • MB 228.0
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech HD 40 1270 20 l Canister plastic D-GB
Touring High Tech HD 40 1271 205 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место