TOURING HIGH TECH SHPD 15W 40

Повеќенаменско дизел моторно масло со највисок можен степен на заштита кое е развиено посебно за новата генерација на дизел мотори, со или без турбополначи. Погодно за исклучително долги интервали на замена на масло.

Масло наменето за користење во текот на целата година. Универзално и погодно за користење во сите врсти на дизел мотори (всисни или со турбополнач)

Odobrenja:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CH-4
 • API SL
 • MB-Freigabe 228.3
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RD-2
 • Volvo VDS-2

LIQUI MOLY preporučuje ovo ulje za vozila koje trebaju ispuniti ove specifikacije:

 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Mack EO-M Plus
 • MAN M 3275-1
Varijante proizvoda
PRODUCT VARIANTS
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 2474 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 2475 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1061 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 21249 20 l Canister plastic ALGERIEN-GB-ARAB-F
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1062 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 1063 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech SHPD-Motor Oil 15W-40 4293 1000 l Container D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место