TOURING HIGH TECH SHPD 20W 50

Е нова генерација на моторни масла со висок квалитет кои се формирани посебни за всисни дизел мотори и дизел мотори со турбо полнач без обзир дали имаат меѓуладилник или не. Високо присустви на адитиви гарантира оптимално подмачкување во сите работни услови.

За всисни дизел мотори и дизел  мотори со турбополнчи. Високото присуство на адитиви гарантира ооптимално подмачкување во сите работни услови. За всисни дизел мотори и дизел мотори со турбополнач, со или без меѓуладилник.

Odobrenja:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CH-4
 • API SL

LIQUI MOLY preporučuje ovo ulje za vozila koje trebaju ispuniti ove specifikacije:

 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Mack EO-M Plus
 • MAN M 3275-1
 • MB 228.3
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RD-2
 • Volvo VDS-2
Varijante proizvoda
PRODUCT VARIANTS
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2478 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2479 5 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2480 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2481 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Motor Oil SHPD 20W-50 2490 1000 l Container D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место