TOURING HIGH TECH SUPER SHPD 15W 40

Модерно повеќенаменско масло за мотори од најновата генерација развиено за мешовит возен парк. Спој на квалитетни масла и најнови адитиви дава голем квалитет, отпроност на трошење дури и при продолжени интервали на промена на масло. Тестирано е на катализатори и турбополначи.

Погодно за универзална примена а посебно за дизел мотори од најновата генерација во мешовит возен парк.

Odobrenja:

 • ACEA E7
 • ACEA A3
 • ACEA B4
 • API CI-4
 • API SL
 • Allison C4
 • Deutz DQC III-10
 • Global DHD-1
 • JASO DH-1
 • Mack EO-N
 • MAN M 3275-1
 • MB-Freigabe 228.3
 • Renault Trucks RLD-2
 • Volvo VDS-3

LIQUI MOLY preporučuje ovo ulje za vozila koje trebaju ispuniti ove specifikacije:

 • Caterpillar ECF-1-a
 • Caterpillar ECF-2
 • Cummins CES 20076
 • Cummins CES 20077
 • Cummins CES 20078
 • John Deere JDQ 78A
 • Mack EO-M Plus
 • MB 229.1
 • MTU Typ 2
 • Renault Trucks RLD
Varijante proizvoda
PRODUCT VARIANTS
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1084 5 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1121 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1122 60 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 1088 205 l Drum sheet metal D-GB
Touring High Tech Super SHPD 15W-40 4289 1000 l Container D-GB

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место