TOURING HIGH TECH TROPICAL 20W 50

Е висококвалитетно масло наменето за сите годишни доба. Одбраните основни масла и високиот степен на присутност на адитивите гарантира оптимално подмачкување и во екстремни услови на работа како и во долги растојанија помежу промени на масло

Универзално моторно масло за дизел мотори (всисни дизел мотори и дизел мотори со турбополнење, со или без меѓуладилник)

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B4
  • ACEA E7
  • API SL
  • API CH-4

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

  • Mack EO-M Plus
  • MAN M 3275-1
  • MB 228.3
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Touring High Tech Tropical Motoroil 20W-50 2920 1 l Canister plastic BOOKLET
Touring High Tech Tropical Motoroil 20W-50 2132 5 l Canister plastic BOOKLET

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место