TRACTOR OIL STOU

Универзално масло (STOU = Super TRACTOR OIL Universal) кое е развиено посебно за земјоделски машини. Овој производ е диајниран да се прилагоди на потребите и да ги задоволи барањата на разни спецификации за тракторски мотори, рачни и особвински преноси, хидроулични состави, течни замајци и мокри кочници.

Посебно дизајниран за случаи во кои едно масло е потребно за мотор, преносниот состав и хидроуличен состав.следете ги упатствата на производителот на моторот.

Oдобрувањa:

 • ACEA E2
 • ACEA E3
 • API SF
 • API CF-4
 • API CG-4
 • API GL4
 • SAE 10W-30
 • SAE 80W

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Case (IHC) MS 1209
 • CASE New Holland MAT 3525
 • CASE New Holland MAT 3526
 • Ford New Holland M2C 134-D
 • Ford New Holland M2C 159-B
 • Ford New Holland M2C 159-C
 • John Deere J20C
 • John Deere J27
 • Massey-Ferguson M1135
 • Massey-Ferguson M1139
 • Massey-Ferguson M1143
 • Massey-Ferguson M1144
 • New Holland 82009201
 • New Holland 82009202
 • New Holland 82009203
 • New Holland NH 410B
 • ZF TE-ML 06A
 • ZF TE-ML 06B
 • ZF TE-ML 07B
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Tractor Oil STOU/UTTO 6960 20 l Canister plastic D-GB-I-E-P
Tractor Oil STOU/UTTO 6962 205 l Drum sheet metal D-GB

 

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место