TRACTOR OIL STOU 10W 40

Универзално масло  (STOU = Super TRACTOR OIL Universal) кое е развиено особено за земјоделски машини. Овој производ е дизајниран да се прилагоди на потребите и да ги задоволи барањата на разни спецификации за тракторски мотори, рачни и оскини преноси, хидроулични системи, тековни замашници и мокри сопирачки.

 

Посебно дизајниран за случаи во кои едно мазиво е потребно за мотор, преносен систем и хидроуличен систем. Следете ги упатствата на производителот на моторот.

 

Одобрувања:

 • ACEA E2
 • ACEA E3
 • Allison C4
 • API CF-4
 • API CG-4
 • API SF
 • API GL4
 • Caterpillar TO-2
 • Ford New Holland M2C 84-A
 • Ford New Holland M2C 159-B
 • Ford New Holland M2C 159-C
 • Mack EO-K
 • Mack EO-K2
 • MIL-L 2104 D
 • MIL-L 2105
 • MIL-L 46152 B
 • ZF TE-ML 06B
 • ZF TE-ML 07B

LIQUI MOLY го препорачува ова масло за возила кои треба да ги исполнат овие спецификации:

 • Case (IHC) B6
 • David Brown
 • Fendt
 • John Deere J27
 • KHD
 • Massey-Ferguson M1139
 • Massey-Ferguson M1144
 • Massey-Ferguson M1145
 • MB 227.1
 • MB 228.1
 • Steyr
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Tractor Oil STOU 10W-40 4722 20 l Canister plastic D-GB
Tractor Oil STOU 10W-40 4703 60 l Drum sheet metal D-GB
Tractor Oil STOU 10W-40 4704 205 l Drum sheet metal D-GB

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место