UNIVERSAL OIL FOR GARDEN EQUIPMENT 10W-30

Модерно мултигрдно моторно масло за употреба во целата година. Одбраните основни масла и високата содржина на адитиви гарантираат оптимална чистота, како и извонредни својства на подмачкување и тоа во најтешките работни услови.

За бензински и дизел 4 тактни мотори како што се косачки, електрични генератори, помали трактори, копачки, чистачи под притисок, чистачи на снег и други мали машини. Ги задоволува условите на подобрите производители како што се  Briggs & Stratton, Honda, Tecumseh итн.

Oдобрувања:

  • ACEA A3
  • ACEA B3
  • API CF
  • API SG
  • API SH
  • API SJ
Варијанти на производот
Product Name SKU Bundle languages
Universal Oil for Garden Equipment 10W-30 1273 1 l Canister plastic D
Universal Oil for Garden Equipment 10W-30 8037 1 l Canister plastic D-RUS-UA

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место