UPHOLSTERY FOAM CLEANER

Активна пена за чистење, благо и брзо отстранува нечистотии од пресвлаките, теписите и платната. Пената за чистење на пресвлаки не остава дамки на работ на површината на која е применета, а боите на пресвлаките попримаат првобитен сјај.

За благо чистење на пресвлаки, теписи и платна, како и други текстилни материјали.

Кат бр : 1539

Употреба : Shake vigorously before use then spray onto the surfaces to be cleaned to produce a foam. Allow to act depending on the degree of contamination (2-5 minutes). Rub in using a brush in order to remove stubborn contaminants. Wipe off residues with a damp sponge (distilled water) or allow to dry and then vacuum. Repeat process in case of heavy soiling.

Пакување : 300 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место