V-BELT SPRAY

Го елиминира лизгањето и цвилењето на ремените и го продолжува нивниот работен век. Исто така ги штити ремените и водилките од трошење  од преголемо оптоварување. Ја зголемува ефективноста и триењето на рамењата, штити и негува.

За сите врсти на преносни ремени, било од кожа, гума, текстил итн. Не се препорачува за користење кај мазни ремени.

Кат бр : 4085

Употреба : Spray side surfaces of V-belts from approx. 20 cm. Repeat if a thicker coating is required. Wait approx. 10 minutes to allow the product to take effect before starting the belt drive.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место