Valve clean

Моторите се изложени на екстремни оптоварувања дури и во случај на нормално взење низ град, со кратки возења низ застои, то резултира со стварање на талог на вентилите, во комората за согорување и во расплињачата. Ги чисти вентилите, доводните цевки, расплинувачи и коморите за согорување. Чистите мотори имаат и помала потрошувачка на гориво. Со тоа овој продукт придонесува за оптимално користење на моторот и за заштеда на гориво. Согорувањето резултира со помало загадување на средината, а самиот мотор е заштитен од непотребно оптоварување.

Штити од корозија. Тестиран е и кај турбо системи и кај мотори со вградени катализатори.

Кат бр 2503
Употреба Dodajte gorivo prilikom svakog dopunjavanja. Jedno pakovanje od 150 ml  Valve Cleaner je dovoljno za 75 litara goriva.
Содржина 150 ml
Пакување 12
Tип Aditiv za benzin

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место