Valve protection for gas

Штити и ги лади вентилите на моторите со вграден природен гас. Избраната комбинација на адитиви дава оптимално подмачкување и придонесува на почисто согорување, со кое се избегнуваат скапи дефекти на возилата. Спречува губито на сила и компресија. Не содржи органски метали и не ги оштетува катализаторите.

Се додава во посебно резервоарче на уредот за автоматско дозирање. Придржувајте се на препораките на уредот вграден во возилото.

Кат бр 4012
Употреба Valve Protection for Natural Gas Vehicles se dodaje rerervoaru. Merenje je automatsko. Budite sigurni da pratite specifikacije koje traži sistem za prirodan gas ili sistem za doziranje proizvođaća sistema. Adekvatno za sve komercijalno dostupne jedinice doziranja (na pr. FlashLube etc.). LIQUI MOLY preporučuje za sisteme na vakuumsko kontrolisanje dozu od 6 fo 8 kapi na minuti.
Содржина 1 l
Пакување 6
Tип Aditiv za gas

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место