Visco plus for oil

Го намалува трошењето на масло. Го стабилизира вискозитетот на маслото и придонесува за константни вредности на притисокот на маслото.

Visco-Stable  исто така нуди врвна заштита од механичко разводнување на моторното масло кое настанува за време на исклучително тешки работни услови. Исто така го спречува разретчувањето на моторнот масло кога моторот често се придвижува студен. Потрошувачката на масло е намалена поради подоброто подмачкување на сите компоненти на моторот. Од овие причини овој производ е исклучително погоден за употреба кај постари автомобили. Ја намалува буката која настанува за време на работа на хидрауличните подигнувачи.

Потполно компатибилен со сите минерални и синтетички моторни масла за бензински и дизел мотори.

Кат бр 1764
Употреба
Jedno pakovanje od 300 ml je dovoljno ya 5 litara motornog ulja. Posle dodavanja motornom ulju ostavite motor da radi do zagrevanja. Proizvod se može dodati u bilo koje vreme
Содржина 300 ml
Пакување 12
Тип Aditiv za ulje

Кликни на долните наслови и отвори го линкот со безбедносните податоци и Продукт информациите :

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место