VISCOUS GREASE ZS KOOK-40

Маст од литиумски сапун произведена од внимателно избрани основни материјали и адитиви. Карактеризирана е со оптимални степени на подмачкување, отпор на вода, прилепување и стабилнсот при голем притисок. Означена е во склад со  DIN 51502 K00 K-40.

Следете ги упатствата на производителот на опрема. Посебно се препорачува за HGV централни системи на подмачкување.

Варијанти на производот
Име SKU Bundle languages
Viscous Grease ZS KOOK-40 4714 5 kg Bucket plastic D-GB
Viscous Grease ZS KOOK-40 4715 25 kg Bucket plastic D-GB

 

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место