Вработуваме – Продажен Консултант

Вработуваме – Продажен консултант.

Обврски : Директна комуникација, промоција и продажба на производите на LIQUI MOLY во малопродажниот салон во населбата Ѓорче Петров. Продажба, наплата и изготвување на административни документи (понуди, про-фактури, сметки и фактури).
Потребно Образование – најмалку средно образование.
Вештини – одлично владеење на компјутери (word, excel, internet). Како предност – ќе се смета претходно искуство во дејноста, активно познавање на англиски јазик.
Вашето CV – пратете го на : info@liqui-moly.mk