Вработуваме!

Поради зајакнување на тимот, вработуваме на две позиции :

 

МАГАЦИОНЕР

Минимум средна стручна спрема

Подготвеност за динамична работа

Поседување на валидна возaчка дозвола.

 

КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Минимум – средна стручна спрема

Валидна возачка дозвола

Комуникативност и желба за остварување на врвни резултати

Претходно искуство во продажбата и авто индустријата ќе биде сметано за предност

 

Вашето CV доставете го на е-маил : info@liqui-moly.mk

Избраните кандидати ќе бидат повикани на разговор.