WELD PROTECTION SPRAY

Спреј за заштита на точките на заварување е комбинација на агенти кои спречуваат растворување на диодите или оштетување на површината која се вари. Спрејот е формулиран во склад со најновите технолошки достигнувања.

За сите врсти плинско заварување на челик, алуминиум, и нерѓосувачки челик.

Кат бр : 4086

Употреба : Briefly shake the aerosol can. Switch off the welding equipment and spray a thin coat on the cold workpiece and the torch.
Directions: Do not spray onto workpieces or parts of the torch while still glowing! Adhere to drying time of at least 5 minutes!

Пакување : 500 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место