ZINC ALUMINUM SPRAY

Многу високо ниво на заштита поради високата содржина на цинк и алуминиум. Може да се користи како заштита од корозија која настанува како резултат на временски прилики. Брзо се суши и остава сјајна површина. Делува на температури до  +490°C. Може да се користи на сите метални и неметални површини. Поседува висока видливост на електрицитет. Може да се бои.

 

Наманет е за поправка на оштетени галванизирани површини (Цинчани облоги нанесени со технологијата на жешко потпоување, прскање или облагање)

 

Кат бр: 1640

Употребa : Shake can vigorously for at least 1 minute before use. Spray onto clean, dry, degreased metallic surfaces. Can be painted over after 8 hours. Layer thickness of the zinc film dry after a single spraying: 25-35 µm.
After use, clear spray nozzle by inverting can and spraying until only the propellant emerges.

Пакување : 400 ml

ЛИЧЕН АСИСТЕНТ

Тука сме за вашите прашања:
Телефон: 070 400 953, 071 307 778
или преку контакт форма

MADE IN GERMANY

Топ квалитет кој се базира на испитување, развој и производство во Германија

КОМПЛЕТНА ПОНУДА

Изберете повеќе од 4.000 производи.
Се на едно место