LIQUI MOLY Македонија со брз старт

ЛИКВИ МОЛИ Македонија, новиот дистрибутер на германскиот премиум бренд на моторни масла, адитиви, сервисни препарати и козметика за возила, ја започна својата работа… Брзо и интензивно.

Во новата година, со новите промотивни цени и акции, првите испораки на оригиналните продукти на LIQUI MOLY, комплетно произведени во Германија, веќе се испорачани во локалите од партнерската мрежа.

Паралелно, продолжуваат и активностите за градење на новата дилерска мрежа во земјата.

За повеќе информации, јавете се на тел. 071 30 777 8, 070 400 953