Uncategorized

Чиста работа : LIQUI MOLY Gasoline & Diesel Engine System Cleaner

Проблеми со висока потрошувачка на гориво, намалени перформанси на моторот, тврда работа на моторот и лоши вредности на емисијата на гасови? LIQUI MOLY е лек за овие симптоми.   Gasoline Engine System Cleaner ги отстранува нечистотиите од целиот систем за гориво грантира ниска емисија на отровни гасови гарантира ниска потрошувачка на гориво тестирано на катализатори […]

Motor Protect, го штити вашиот мотор

Еден од нашите адитиви кој знаително го намалува триењето и го продолжува животниот век на моторот Развојот на современите мотори се повеќе се движи кон поголема моќност со помала зафатнина на моторот (кубни сантиметри). Во моторот се создаваат поголеми притисоци и температури. Хемиската заштита на Motor Protect од LIQUI MOLY е добро прилагодена за заштита […]

Задачи на моторното масло

Зошто е битно да користите вистинско масло за вашето возило? Можете ли да заштедите пари на моторното масло и зошто е неопходно да го менувате?  LIQUI MOLY ги има одговорите на овие прашања. Позадина Моторот на возилата секогаш мора да има доволно подмачкување. Заштитната обвивка од масло го намалува механичкото триење на подвижните делови и […]

LIQUI MOLY Македонија со брз старт

ЛИКВИ МОЛИ Македонија, новиот дистрибутер на германскиот премиум бренд на моторни масла, адитиви, сервисни препарати и козметика за возила, ја започна својата работа… Брзо и интензивно. Во новата година, со новите промотивни цени и акции, првите испораки на оригиналните продукти на LIQUI MOLY, комплетно произведени во Германија, веќе се испорачани во локалите од партнерската мрежа. […]

Пораст на прометот за 26%, добивката за 75%

Експертот за масла и адитиви, со постојан пораст, ја пробива пандемијата и ги решава проблемите со леснотија. Тоа би можело да биде и проклетство на успехот : додека растот на германскиот специјалист за масла и адитиви  LIQUI MOLY некогаш зависеше од побарувачката, сега зависи од суровините. Во првите девет месеци на оваа година прометот пораснал […]

Mesečni magazin

Jedan brend -solucija za sve! Mi smo jedan od onih brendova u svetu koji nude kompletnu paletu od oko 4.000 proizvoda u našim one-stop prodavnicama! Nudimo najširoku, najduboku paletu motornih ulja i ulja za menjače, aditive za gorivo i ulje, proizvode za održavanje vozila, hemiska rešenja raznih problema i servisnih proizvoda. I sve to u […]